• Share:

100% lokaal

Beste inwoners van Leopoldsburg – Heppen.

Met de slogan ‘100% Lokaal’ willen we dit jaar naar de gemeenteraadsverkiezingen stappen. Duidelijker kunnen we niet zijn denk ik dan. Op 14 oktober, willen wij als PRO Leopoldsburg-Heppen, dat het over onze gemeente gaat, onze wijk, onze straat, …

De afgelopen jaren hebben wij goed geluisterd naar wat leeft onder de mensen. Wij zijn van mening dat je dit niet alleen juist voor de verkiezingen moet doen.
Daarom maken wij net dat verschil.
Geen groot prestige project om vanuit de hoogte naar ‘het volk’ neer te kijken, maar simpele dingen die het leven voor U en iedereen gemakkelijker maken.

Tijdens de zomermaanden vuilzakken deponeren op het recyclagepark, stoepen die er slecht bijliggen degelijk aanpakken, transparantie in het beleid met een krachtig signaal voor zij die niet meewerken aan een ‘leefbare gemeente’.
Gasboetes stonden al in ons programma in 2012. De meerderheidspartijen zijn onlangs mee gestapt in het verhaal, maar dan moet je er ook daadwerkelijk op controleren en ingrijpen. Niet alleen wanneer het de actie ‘zwerfvuil.net’ is, maar vuilzakken die vroegtijdig worden buitengezet aanpakken: eerst sensibiliseren, maar bij herhaling verbaliseren.

De komende weken kan je op onze Facebook pagina en deze website meer te weten komen over onze kandidaten die jullie willen vertegenwoordigen in het gemeentebeleid.

Aarzel niet om hen aan te spreken. Wij zijn er voor jullie.

Vriendelijke groeten

Danny Bloemen
Lijsttrekker
PRO Leopoldsburg - Heppen

Onze mensen